Roljaloezie: Waar vindt ik mijn beste koop.

De roljaloezie uitgelicht

Roljaloezie op maat designRoljaloezie in veel uitvoeringen
Vorige week ben ik op onderzoek uitgegaan naar nieuwe raambekleding voor het raam van onze woonkamer. Bij de doe het zelf kwam ik de roljaloezie tegen.  Het stoorde me dat je er enkel kant en klare modellen aantreft die weliswaar niet duur zijn, maar ook gammel van samenstelling zijn en er weinig keuze is in materialen. Wil je iets op maat bestellen dan wordt het plots peperduur. Thuis gekomen ben ik eens op internet gaan neuzen en kwam terecht bij roljaloezie.eu  Hier ging toch wel een wereld voor me open waar ik vrolijk van werd.

Zelf op maat samenstellen

Ze hebben er twee collecties waarvan één budget collectie waarbinnen je roljaloezieën kunt kopen tot 250 cm breed. Je kan er kiezen tussen een witte of aluminium boven bak en rand.   Wil je méér, dan is er een basis collectie waar je tot 280 cm breed kunt bestellen en je plots heel veel keuze in afwerking hebt. Zó kies je uit twee modellen boven bak en maar liefst uit 6 randen en dat nog eens in zes verschillende kleuren. Daar komt nog bij dat je ook een luxe design afwerking kan kiezen waarbij de kapjes van geborsteld materiaal zijn gemaakt.  Je kunt er kiezen om het gordijn precies te laten sluiten op de vensterbank en als je meerdere roljaloezieën naast elkaar wilt hangen kunnen ze worden uitgelijnd, en dat zijn zaken die je bij de doe het zelf niet vindt.

Roljaloezie prijzen

Dan komen we nog op voor velen van ons het belangrijkste: de prijs kwaliteit verhouding.  Nou die is me reuze mee gevallen.  Ik heb gekozen voor een licht taupe roljaloezie en ik heb een behoorlijk luxe samenstelling gekozen.   Bleek dat ik ondanks dat nog een stuk goedkoper uit was dan het op maat laten maken bij de DHZ. En daar wordt ik vrolijk van.